site partener

Conditii de utilizare website:

Aceste conditii de utilizare se refera la modalitatea de folosire a website-ului www.slefuiremarmura.ro si a informatiilor de orice fel gazduite de acesta.

VIZITATORII WEBSITE-ULUI SUNT RUGATI SA CITEASCA CU ATENTIE ACESTE CONDITII, PENTRU CA FOLOSIREA ACESTUI SITE INDICA FAPTUL CA AU ACCEPTAT ACESTE CONDITII.

DACA NU DORESC SA LE ACCEPTE, SUNT RUGATI SA PARASEASCA ACEST SITE.


Website-ul www.slefuiremarmura.ro, precum si informatiile de orice natura continute de acesta sunt proprietatea SC CREANGA & DEMETER SRL.

Termeni de utilizare website:

Copierea, duplicarea, reutilizarea, transmiterea si/sau raportarea informatiilor existente pe acest website, in scopuri publice sau comerciale fara acordul scris al SC CREANGA & DEMETER SRL sunt strict interzise. Informatiile se refera, fara a se limita, la orice tip de texte, imagini, fisiere, materiale audio si/sau video care se gasesc pe acest website.

Declinare de responsabilitate:

TOATE INFORMATIILE OFERITE DE ACEST WEBSITE SUNT OFERITE “ASA CUM SUNT”, FARA NICI O GARANTIE DE ORICE FEL, INCLUZAND GARANTIILE DE COMERCIALIZARE, DE A SE POTRIVI PENTRU O ANUMITA UTILIZARE SAU DE NEINCALCARE A PROPRIETATII INTELECTUALE.

SC CREANGA & DEMETER SRL nu garanteaza acuratetea si integritatea informatiilor de pe acest website. SC CREANGA & DEMETER SRL poate face schimbari in informatiile prezentate in acest website in orice moment fara un anunt in prealabil.

IN NICI O CIRCUMSTANTA SC CREANGA & DEMETER SRL SRL NU ESTE RESPONSABILA PENTRU ORICE FEL DE PIERDERI (INCLUZAND, FARA LIMITARI, CELE REZULTATE DIN PROFITURI PIERDUTE, PIERDEREA DATELOR SAU INTRERUPEREA ACTIVITATII) REZULTATE DIN UTILIZAREA, INCAPACITATEA DE A UTILIZA SAU DIN REZULTATELE UTILIZARII ACESTUI WEBSITE, A ORICAROR WEBSITE-URI LEGATE LA ACEST WEBSITE SAU DIN MATERIALELE, INFORMATIILE SAU SERVICIILE CONTINUTE PE ORICARE DIN ACELE WEBSITE-URI.

www.curat.ro